Uw wensen bepalen

Als fabrikant gespecialiseerd in het behandelen en het opslaan van industriële teelten is het heel belangrijk voor DOWNS om aan al de behoeften en problematieken van onze klanten zo snel mogelijk te voldoen.

Elke klant is uniek. Om die reden bieden wij een aangepaste ondersteuning aan om uw volledige tevredenheid te garanderen.

 

Ontwikkelingsbureau

Dit ervaren team van ingenieurs en technici zoekt steeds verder naar nog efficiëntere behandeling en opslag oplossingen.
Het onderzoeksbureau ontwikkelt projecten voor de toekomst. De ontwikkeling is mogelijk dankzij drie belangrijke punten:
– Verzameling van echte behoeften van de klanten ter plaatse, de feedback uit de servicevergoeding en vertegenwoordigers.
– Driedimensionale modellering van nieuwe oplossingen dankzij computerprogramma’s met interne en externe bevestiging.
– Prototyping, proeven en feedback van de klanten op de nieuwe projecten.

Productie en Fabriek

Door de bevestiging van de pre-productie door het onderzoeksbureau zullen de nieuwe producten geïndustrialiseerd worden om aan de actuele hoogste industriële normen te voldoen.

Als geïntegreerde fabrikant werkt DOWNS al de productie van de ontvangst van de grondstoffen tot de eindelijke assemblage uit. De productie die volledig in de fabriek geïntegreerd is garandeert de kwaliteit, de naleving van de leveringstermijnen, de beschikbaarheid van de onderdelen en zeer goede reactietijden van onze servicemensen.

 

Levering

Al de machines worden afgesteld en getest vóór de levering. Deze kwaliteitscontrole garandeert de klanten tevredenheid.
Volgens de plaats zullen de machines door vrachtwagens, containers of boten geleverd worden.

Installatie

De technici DOWNS kunnen de machines bij de eindelijke gebruiker installeren om de prestatie van de machine te maximaliseren.

DIENST NA VERKOOP

De servicedienst van DOWNS heeft tot doel het informeren van de klanten over het gebruik van hun machines.
Geopend tijdens het gehele jaar en doorlopend geopend tijdens de belangrijkste periodes zal de servicedienst u zo spoedig mogelijk helpen.
Deze service is doorslaggevend voor DOWNS en heeft tot doel de verbetering van onze producten en services.