Interesse ?

Vind hier een gepersonaliseerd project voor de ontvangst, de reiniging, de sortering en de lading van aardappelen in kisten.

Deze sorteerlijn is geschikt voor het ontvangen van aardappelen, vanuit aanhangwagens of vanuit kisten van aardappelen. Dan worden de aardappelen gereinigd dankzij een module van rubberen sterrollen, daarna een eerste keer gesorteerd dankzij een module van polyurethaanrollen die hydraulisch aangedreven wordt. Deze module is met de AUTOCLEAN uitgevoerd voor een hoge snelheid reiniging.

De kleine aardappelen worden van de kluiten en de stenen afgescheiden door een ingebouwd dubbele kluitenscheider met Israëlische rollen. De aardappelen gaan naar de leestafel.

Een websorteerder DOWNS DS-PREMIUM verwijdert de grote aardappelen.

Dan worden de aardappelen opgeslagen in kisten of big bags dankzij de DF-MIXTE Big bags en kistenvuller.

Vind deze sorteerlijn in deze video

 

Vind hier een gepersonaliseerd project voor het ontvangen, het lezen, het sorteren en het laden in kisten en big bags. Een specifieke transportband zorgt voor de lading rechtstreeks in vrachtwagens.

Deze sorteerlijn voor aardappelen is geschikt voor het ontvangen van het product vanuit aanhangwagens of vanuit kisten van aardappelen.

Het is mogelijk om de kwaliteit van de ontvangen partij te controleren dankzij een bemonsteringssysteem. Dan worden al de aardappelen gereinigd dankzij rubberen sterrollen. Een module van metalen spiraalrollen maakt het mogelijk om de kleine aardappelen te scheiden van kluiten en stenen en ze te leiden naar de dubbele ingebouwd kluitenscheider.

Een breede leestafel zorgt voor de selectie van de goede aardappelen. Daarna gaat een dubbele websorteerder DOWNS DS PREMIUM de aardappelen sorteren volgens de gekozen sorteerkettingen. Een motor aangedreven wiel is geschikt om al de rubberen sorteerkettingen op te slaan en hun plaatsing gemakkelijker te maken.

Dankzij een slimme aanleg van de transportbanden is het mogelijk om de productstroom te leiden naar de gewenste uitgang. De DF-MIXTE DOWNS vullen de kisten en de big bags met aardappelen volgens hun maten.

Na de opslag maakt een dubbele kistenkantelaar DOWNS DR240 Tandem het mogelijk om de aardappelen opnieuw te lezen en ze te leiden naar onze specifieke opvoerband voor de lading van vrachtwagens.

Vind deze sorteerlijn in deze video.