Interesse ?

De stortbak combi voor uien van het gamma DOWNS DG was ontwikkeld voor het ontvangen, het reinigen, het sorteren en het lezen van uien. Beschikbaar in de standaardversie of gepersonaliseerd kan hij aangepast aan uw behoeften zijn.

Dankzij hun bewezen modulaire constructie en hun vele opties zijn de stortbakken en combi’s DOWNS DG geschikt voor alle gewassen, gronden en geografische plaatsen.

Van de ontvangstbunker tot de productafvoerband zullen we u begeleiden en de beste oplossing aangepast aan uw behoeften vinden.

De ontvangstbunker, van 3m3 tot 30 m3, zijn optioneel uitgerust met een knik aan de instortzijde die het lossen van de aanhangwagens vergemakkelijkt en de capaciteit van de bunker vergroot. Het ontwerp van de stortbak is stevig. De rubberen bunkervloer en de zijwanden van de stortbak zijn productvriendelijk.

Volgens uw behoeften kan de stortbak voor uien of combi DOWNS uitgerust zijn met verschillende onderdelen die samengesteld kunnen worden:

  • Een presentatieband om de uien te verspreiden en scheiden vóór de reinigingsmodules
  • Een reinigingsmodule naar uw keuze uitgerust met: rubberen sterrollen, polyurethaan spiraalrollen of DOWNS ULTRA (segmentaire rollen). Deze module kan elektrisch of hydraulisch aangedreven worden en met een hogesnelheidsreinigingssysteem AUTOCLEAN uitgerust worden.
  • Een module voor de pre-sortering naar uw keuze uitgerust met: inoxrollen, polyurethaan spiraalrollen.
  • Een kluitenscheider met één of twee ingebouwde rollen (inox of Israëlisch)
  • Een ergonomische opgebouwde leestafel met in hoogte verstelbare werkplatforms: perfect voor de lange werkdagen.

De lijst is niet volledig. Elk project wordt onderzocht door ons onderzoeksbureau om al de behoeften van onze klanten te voldoen.

 

Deze producten kunnen ook interessant zijn voor u