Interesse ?

De DOWNS stortbak voor aardappelen van het gamma DG zijn geschikt voor het ontvangen, reinigen, sorteren en lezen van allerlei soorten gewassen.

Dankzij hun bewezen modulaire constructie, kunnen de stortbakken van DOWNS volledig gepersonaliseerd worden waardoor ze geschikt zijn voor alle landbouw- en industriestructuren.

De stortbakken van DOWNS zijn uitgerust met de laatste ontwikkelingen en technologieën ivm reinigen en kunnen derhalve geleverd worden met een brede waaier van reinigingsmodules: gladde inoxrollen, spiraalrollen, polyurethaanrollen, sterrollen, DOWNS ULTRA en kluitenscheiders, enkel en dubbel telkens voor de meest geschikte reinigingsmethode rekening houdende met uw grondsoort.

De ontwikkeling van de stortbunkers wordt altijd gerealiseerd met het objectief om de maximale capaciteit te bereiken. Om deze redenen biedt het gamma DG bunkers aan van 4m² tot 30m² met een optimale productbescherming en maximale capaciteit.

Een ergonomisch opgebouwde leestafel met in hoogte verstelbare werkplatforms en variabele leesbreedtes zorgen ervoor dat de werkomstandigheden fors verbeterd werden en laten ook toe om langere werktijden te realiseren.

Het gebruik van betrouwbare standaardonderdelen bij de constructie van de DOWNS stortbakken dragen bij tot lage gebruikskosten bij een optimale capaciteit.

Kenmerken :