Interesse ?

De overlaadcombi voor wortels DOWNS DFL is een doeltreffende oplossing voor het reinigen, sorteren en transporteren van de wortels op het land.

Door zijn modulaire constructie, kunnen deze machines volledig naar de wens van de klant aangepast worden. In het algemeen bestaat de overlaadcombi uit:

Een brede stortbak om het gewas te bufferen : het gewenste product, grond, kluiten, stenen, afval.

Een reinigingssysteem: DOWNS ULTRA, rubberen sterrollen, polyurethaan spiraalrollen om de grond van het gewenste product te verwijderen. De grond, hier verwijderd, blijft in het land.

Een eerst sorteersysteem om de afval (kluiten, stenen) in het land te laten. De gewenste wortels alleen vertrekt uit het land: vermindering van de vervoerkosten, minder vrachtwagens, beperkte milieueffecten, vermindering van de opslag kosten…

Een leestafel: de gebruikers verwijderen de groene en rotten aardappelen

 

Het laden van de vrachtwagens door een geïntegreerde uitschuifbare transportband: het gewenste product alleen. De overlaadcombi staat in het land terwijl de vrachtwagens op de weg blijven.

Een sterk chassis, ontworpen te werken in moeilijke omstandigheden. Verminderde breedte om het wegverkeer te vergemakkelijken. De machine werkt dankzij een generator.

De overlaadcombi voor wortels is een doeltreffende oplossing om de geoogste wortels te valoriseren.

Deze producten kunnen ook interessant zijn voor u