Interesse ?

Ontvangst en opslag van aardappelen in kisten en big bags

Deze oplossing voor de behandeling van aardappelen bestaat uit een ontvangstbak DOWNS DG200 met een knik aan de instortzijde om de capaciteit van de stortbak te optimaliseren.

Een presentatieband maakt het mogelijk om de aardappelen te ontvangen en te spreiden voor een grotere doeltreffendheid van de reinigingsmodule. Dit laatste bestaat uit een eerste module van rubberen sterrollen en een tweede module van polyurethaan spiraalrollen met de automatische reiniging AUTOCLEAN.

De leestafel is geschikte om de groene en de rotten aardappelen verwijderen. De gewenste aardappelen worden ingeladen in kisten of big bags dankzij een big bags en kistenvuller DF-MIXTE.

Ontvangst en opslag van aardappelen in kisten en big bags

Deze oplossing voor de behandeling van aardappelen bestaat uit een ontvangstbak om de aardappelen te ontvangen vanuit aanhangwagens.

De stroom van de aardappelen optimaliseert de doeltreffendheid van de reinigingsmodule, hier een SCOTTS EVOLUTION. De tweede module (polyurethaan spiraalrollen) gaat een ingebouwde kluitenscheider invoeden. Het is nu mogelijk om de kleine aardappelen te scheiden van de kluiten en de stenen.

De leestafel is geschikte om de groene, de rotten en de misvormde aardappelen verwijderen.

De gewenste aardappelen gaan naar een big bags en kistenvuller DF-MIXTE.

Ontvangst en opslag van aardappelen in houten kisten

Deze oplossing voor de behandeling van aardappelen bestaat uit een grote stortbak met een dubbele knik aan de instortzijde om een volledige aanhangwagens op te slaan.

De reiniging van de aardappelen is mogelijk dankzij een eerste module van rubberen sterrollen en een tweede module van metalen spiraalrollen.

De ingebouwde dubbele kluiten- en stenenscheider maakt het mogelijk om de kluiten en de stenen van de kleine aardappelen. Daarna gaat de stroom van het product naar de leestafel en naar de websorteerder DOWNS met vierkante gaten.

De aardappelen zullen in houten kisten opgeslagen worden dankzij een big bags en kistenvuller DF-MIXTE.