Interesse ?

DOWNS biedt gepersonaliseerde oplossingen aan voor handelaren in aardappelen. Dankzij de deskundigheid van ons onderzoeksbureau kunnen we u aanraden en bedrijfsklare oplossingen ontwerpen.

Vind hier een bedrijfsklare oplossing voor het ontvangen, het lezen, het sorteren en het opslagen in kisten en big bags. Een specifieke transportband zorgt voor de lading rechtstreeks in vrachtwagens.

Deze oplossing voor handelaren is geschikt voor het ontvangen van het product vanuit aanhangwagens of vanuit kisten van aardappelen.

Het is mogelijk om de kwaliteit van de ontvangen partij te controleren dankzij een bemonsteringssysteem. Dan worden al de aardappelen gereinigd dankzij rubberen sterrollen. Een module van metalen spiraalrollen maakt het mogelijk om de kleine aardappelen te scheiden van kluiten en stenen en ze te leiden naar de dubbele ingebouwde kluitenscheider.

Een brede leestafel zorgt voor de selectie van de goede aardappelen. Daarna gaat een dubbele websorteerder DOWNS DS PREMIUM de aardappelen sorteren volgens de gekozen sorteerkettingen. Een motor aangedreven wiel is geschikt om al de rubberen sorteerkettingen op te slaan en hun plaatsing gemakkelijker te maken.

Dankzij een slimme aanleg van de transportbanden is het mogelijk om de productstroom te leiden naar de gewenste uitgang. De DF-MIXTE DOWNS vullen de kisten en de big bags met aardappelen volgens hun maten.

Na de opslag maakt het dubbele kistenkantelaar DOWNS DR240 Tandem het mogelijk om de aardappelen opnieuw te lezen en ze te leiden naar onze specifieke opvoerband voor de lading van vrachtwagens.

Vind deze oplossing in video.